Gå til indhold

Konsultation hos jordemoder

Se kontaktoplysninger

Som gravid har du også mulighed for at få jordemoderkonsultation andre steder end på Holbæk sygehus.
Du kan gå til jordemoder konsultationer på Holbæk Sygehus, Ringsted Sygehus, Sygehuset i Nykøbing Sjælland, Tølløse Centralskole og Kalundborg Sundheds- og akuthus.
Se kontaktoplysninger til de enkelte jordemoder konsultationer på siden Konsultationssteder.

Konsultationssteder

Jordemoder lytter til barnet i maven

Når du har været hos din læge i starten af graviditeten, får fødestedet din vandre- og svangerskabsjournal tilsendt, og du vil herefter få sendt en tid til den første undersøgelse hos en jordemoder.

Konsultationerne med jordemoderen bidrager til, at du og dit barn kommer godt igennem graviditeten. Du er meget velkommen til at tage din partner med. 

Ved konsultationen mærker jordemoderen dig på maven for at vurdere, om barnet vokser, som det skal. Jordemoderen måler også dit blodtryk og taler med dig om dine eventuelle graviditetsgener.

Jordemoderen kan bidrage med støtte og vejledning. Til konsultationerne vil der også være fokus på din sundhed og livsstil.

Hvornår får jeg tilbudt jordemoderkonsultationen?

Dine jordemoderkonsultationer

Kontakt

Adresse

Holbæk Sygehus

Jordemoderkonsultation

Obstetrisk Afdeling

Birkevænget 3, St.

4300 Holbæk

Se kort

Find vej

Ring til os

Hverdag kl. 08.00-15.30.

Sekretær

Tlf. 59 48 43 20

Tlf. 59 48 43 20

Skriv til os

Øvrig information

Se kontaktoplysninger til jordemoder konsultation på Ringsted sygehus, Sygehuset i Nykøbing Sjælland, Tølløse Centralskole og Kalundborg Sundheds- og akuthus på siden Konsultationssteder.