Gå til indhold

Kernefortælling

Se kontaktoplysninger
På Holbæk Sygehus arbejder vi både for det målbare og det mærkbare, og når vi kommer i tvivl, spørger vi os selv, om det gavner det patienten.

Vores kernefortælling

Vi er et akutsygehus med rammer, krav og indhold, som vi kender det fra (de fleste) andre sygehuse. Det er vores primære fundament og eksistensberettigelse. 

Men vi er mere end et sygehus. 

Vi er et arbejdsfællesskab, der hjælpes ad med at sikre flow og sammenhænge for at skabe gode patientforløb. Vi ved tonen tæller – for os alle. Derfor er vi imødekommende overfor andre, for tryghed i mødet er af stor betydning – uanset hvem vi møder. Hos os er man altid velkommen, og den oplevelse vil vi gerne have at man mærker. 

Vi løser ikke sundhedssektorens opgaver alene. Derfor er vi optagede af vores samspil med omverdenen for at sikre helhed og sammenhæng. Ingen organisation kan leve isoleret på en øde ø, ligesom hverken faglige- eller organisatoriske siloer gør os bedre. Det gør samarbejde, faglig omstilling og gensidig fleksibilitet derimod. 

Vi er mere end et sygehus - derfor tænker vi også på miljø og klima. Vi vil være med til at udvise lokalt ansvar, der hvor vi kan gøre en forskel.

Vi arbejder både for det målbare og mærkbare, og når vi kommer i tvivl, spørger vi os selv ”gavner det patienten”.

Kontakt

Adresse

Holbæk Sygehus

Smedelundsgade 60

4300 Holbæk

Se kort

Find vej

Ring til os

Tlf. 59 48 40 00

Tlf. 59 48 40 00

Skriv til os

Øvrig information

Pressekontakt:
Henvendelser fra pressen til Holbæk Sygehus rettes til Region Sjællands pressevagt på tlf. 57 87 50 52 eller til kommunikationskonsulent:
Melissa Fugl, mobil: 93 56 98 10, e-mail: mefug@regionsjaelland.dk