Gå til indhold

Personalebørsen (ufaglært)

Personalebørsen (ufaglært)

Personalebørsen på Holbæk Sygehus er en afdeling, der internt koordinerer jobs for ufaglært personale. Der er ca. 200 ansatte i Personalebørsen.

Så er du fyldt 18 år, er uddannelsessøgende - eller er du allerede sygeplejestuderende, medicinstuderende eller i gang med at læse til social- og sundhedsassistent - så har du mulighed for et relevant studiejob i vores interne vikarservice Personalebørsen.
Her får du opgaver, svarende til din erfaring, og efterhånden som du avancerer i dit studie, avancerer du også i graderne i Personalebørsen.

Du begynder som Fastvagt (FV) hos patienter, der af forskellige årsager ikke er i stand til at være indlagt uden opsyn. Herefter bliver du Avanceret Runner (AR), hvor du har små opgaver og kan vænne dig til at færdes på hospitalsgangene.

Såfremt du er i gang med en sundhedsfaglig uddannelse (sygeplejerske, medicin eller social- og sundhedsassistent), så har du mulighed derfra til at gå videre til sygeplejevikar/hjælpeplejer (SPV/HP), hvor du får flere plejeopgaver. Mulighederne er mange!

Bag alle funktionerne ligger kurser, som du deltager på, således at du får de fornødne kompetencer til at løse opgaverne. Derved sikrer vi os, at du aldrig løser opgaver, som er uden for dine kompetencer. 

Du kan arbejde som FV, AR og SPV’er på følgende seks afdelinger på Holbæk Sygehus:

  • Akutmodtagelsen
  • Intensiv
  • Ortopæd Kirurgisk
  • Kirurgisk
  • Medicin 1
  • Medicin 2


Kontakt:

Oversygeplejerske Annette Schjermer Møller
Mail: aeml@regionsjaelland.dk
Tlf.: 24 92 08 44

Koordinator Claus Vive Payton Dyrting
Mail: cldy@regionsjaelland.dk
Tlf.: 23 32 97 32

Personalebørsen
Mail: hol-pb@regionsjaelland.dk
Tlf.: 24 92 07 77