Gå til indhold

Personalebørsen (sygeplejerske)

Er du sygeplejerske og ønsker du mere work-life-balance, så er sygehusets nye, interne vikarkorps, Personalebørsen, måske noget for dig. Vikarkorpset er oplagt for dig, der kan lide at arbejde på tværs af specialer, og som selv vil bestemme din arbejdstid.

Hos os kan du selv vælge, hvornår du vil arbejde, og der er både mulighed for at blive fastansat og at arbejde som timelønnet. Det betyder at du kan nå at aflevere dine børn, passe dine fritidsinteresser og skrue op og ned for din arbejdsmængde, som det passer dig. Du kan også rykke dine vagter, hvis der sker noget i dit liv.

  • Vi giver en god løn og forhandler gerne dine løn-ønsker. Prøv at tale løn med os. Vi honorerer dine kompetencer og din anciennitet og som fastansat sygeplejerske hos os får du et fleksibilitetstillæg på 35.000 kr. om året fordi du arbejder på tværs.
  • Som timelønnet sygeplejerske kan du måske tjene mere end du gør lige nu et andet sted. Vores timeløn er nemlig 22,54 pct. højere. Hvis du er ansat i et privat vikarbureau skal du måske også tjekke din pension. Her kan pensionen ligge på 6-8 pct. Hos os kan vi tilbyde 13,55 pct. Det er værd at tage med som en investering i fremtiden.
  • Hos os har du mulighed for at arbejde på tværs af afdelinger og specialer med udgangspunkt i dine præferencer og kompetencer. Du får mulighed for at finde det helt rigtige afsnit eller speciale for dig og en ansættelse hos os kan være springbræt til et job indenfor et område, du ikke kender i forvejen.

Du er en ny kollega – ikke ”bare” en vikar.

  • Vi investerer i dig som ny kollega og sørger for, at du får en grundig introduktion og oplæring og tilbyder løbende kompetenceudvikling og faglig sparring. Hvis du mangler erfaring i SP, kan vi undervise dig. Også i den patientnære SP. Vi bruger ofte også vores læringscenter LæringsLab til skræddersyet undervisning i lige de kompetencer, du mangler.
  • Vi tilbyder trygge rammer. Din ledelse er tæt på og vikarkorpset er placeret lokalt på Holbæk Sygehus, og derfor er både ledelse og administration tæt på, så du kan altid få fat i os. Vi følger dig ud på din ”nye” afdeling og søger for, at du kommer med en af de ansatte i følgevagt. Vi sikrer også, at du og afsnittet er det bedst mulige match. Vi taler også løbende sammen om dine opgaver.

Din nye chef er en vellidt oversygeplejerske med mange års erfaring som sygeplejerske og leder.

Ring til os på 2492 0844 eller aftal et møde – vi vil meget gerne fortælle dig om, hvad vi har at tilbyde.

 

Mød Eva, der er en del af Holbæk Sygehus' interne vikarkorps

Klik for at åben cookiepanel

Du kan ikke se videoer hvis du ikke har accepteret statistik cookies

Vil du være Evas kollega, så søg stillingen her 


Sygehusets vikarkorps giver Eva fleksibilitet

Mød Eva. Hun er erfaren sygeplejerske og har været fastansat i Holbæk Sygehus’ interne vikarkorps siden april.

Når Eva har valgt en ansættelse i vikarkorpset, handler det om muligheden for fleksibel arbejdstid.

Hun synes, at det interne vikarkorps er en rigtig god idé. Både for hende som medarbejder, men også for patienterne og sygehuset.

Hun synes også, at der bliver taget rigtig godt imod hende, når hun kommer ud på sygehusets afdelinger.

”Folk er enormt flinke og glade for at se en, når man kommer, og man bliver taget rigtig godt imod, selvom der er travlt. Det er en kæmpe kvalitet.”

Måske er det også noget for dig – eller en du kender – at blive ansat i vores vikarkorps?

Du kan selv vælge, hvornår du vil arbejde, og der er både mulighed for at blive fastansat, og at arbejde som timelønnet.

Vi investerer i dig som ny kollega og sørger for, at du får en grundig introduktion og oplæring og tilbyder løbende kompetenceudvikling og faglig sparring.

Som sygeplejerske i vikarkorpset skal du være med til at dække ledige sygeplejevagter på sygehuset. Selvfølgelig ud fra dine præferencer og kompetencer.

Personalebørsen

Adresse

Holbæk Sygehus

Smedelundsgade 60

4300 Holbæk

Ring til os

Oversygeplejerske Annette Schjermer Møller

Koordinator Claus Vive Payton Dyrting

Tlf. 23 32 97 32

Tlf. 23 32 97 32